ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد
مدیر خلع سلاح انجمن کنترل سلاح آمریکا:

تهدید ایران به اقدامات آتی در خصوص برجام قابل توجه هستند

مدیر خلع سلاح انجمن کنترل سلاح آمریکا در واکشن به اقدام امروز ایران در خصوص برجام، عنوان داشت تهدیدهای ایران در خصوص پایان مهلت ۶۰ روزه قابل توجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۶۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، «کلسی داونپورت» مدیر خلع سلاح انجمن کنترل سلاح آمریکا با انتشار چند پیام در توئیتر به اقدام ایران در کاهش سطح تعهدات خود در برجام واکنش نشان داد و نوشت: هرگونه نقض برجام مایه نگرانی است اما نقض این محدودیت‌ها چیزی فراتر از ریسک اشاعه (تکثیر سلاح‌های هسته‌ای) را دارد. در کوتاه مدت این گام‌ها بطور مشخص موجب افزایش توانایی ایران برای بازسازی برنامه هسته‌ای نظامی و کوتاه کردن زمان ساخت بمب نمی‌شود.

وی در ادامه این پیام نوشت: گام‌هایی که ایران تهدید کرده در صورت عمل نکردن ۵ کشور حاضر در برجام به تعهداتشان در خصوص بهره مند شدن ایران از منافع برجام بر می دارد، بسیار قابل توجه هستند. از سرگیری فعالیت در راکتور اراک بر اساس طراحی اولیه می‌تواند پلوتونیوم مورد نیاز برای ساخت تسلیحات هسته‌ای را تأمین کند. از سرگیری غنی سازی در سطح بالا نیز مدت زمان لازم برای ساخت بمب را کوتاه‌تر می‌کند.

داونپورت در ادامه می‌نویسد: تصمیم ایران برای نقض برجام برای فشار بر اروپا، روسیه و چین برای برداشتن گام‌های بیشتر برای دادن منافع برجام به ایران مشکل ساز است اما تعجب‌آور نیست. کمپین سیستماتیک دولت ترامپ برای محروم کردن ایران از هرگونه بهره‌ای از برجام تهران را وادار به اتخاذ این تصمیم کرده است.

وی در پایان می‌نویسد: امیدوارم که اتحادیه اروپا، روسیه و چین بتوانند با ایران همکاری کنند تا تهران را از دست زدن به اقداماتی که موجب بروز بحران هسته‌ای در منطقه می‌شود باز دارند.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار